Veličan ve městě aneb... o cestách necestách, delších i kratších, do měst větších i menších. O tom všem se bude psát na tomto blogu.

Články budou hlavně o zážitcích a popisu jednotlivých čtvrtí San Francisca. Ale taky se budu snažit psát praktické rady, které třeba někomu pomůžou, když bude cestovat s vízem J1 do USA.



Wednesday, November 16, 2011

New York - Galerie 5

http://www.dropbox.com/gallery/44565614/2/New%20York/5?h=b6c4ca

Další galerie z NYC. Byl jsem v Muzeu Moderního umění. Vstup je asi $20. Ale pokud Vám nevadí trošku víc lidí, tak se dá vychytat páteční vstup zdarma od 6 do 8 večer! Muzeum není pro každého, protože moderní umění je občas psycho :) Takže pár lidí to po chvilce zabalilo. V galérce můžete vidět na druhé fotce Gold Marilyn Monroe od Warhola a na třetí fotce Drowning girl od Lichtensteina. Další borci, k vůli kterým stojí za to navštívit MoMA jsou: Pablo Picasso, Wifredo Lam, Salvador Dali (známý obraz Persistence of Memory je ve skutečnosti hodně malý). Ale každý si určitě najde svoje...

Další hromada fotek je z návštěvy ostrova, na kterém je socha svobody. Myslím, že netřeba další komentář. Snad nás nezavřou za nějaké znevažování národních památek.

Pár fotek je z HBO Shopu, kde prodávají snad všechno, co se týká seriálů z produkce HBO. Takže třeba Sex and the city, Hra o trůny (meč na otevírání dopisních obálek), Boardwalk empire. To tričko I Heart Eric je z True Blood.

No comments:

Post a Comment