Veličan ve městě aneb... o cestách necestách, delších i kratších, do měst větších i menších. O tom všem se bude psát na tomto blogu.

Články budou hlavně o zážitcích a popisu jednotlivých čtvrtí San Francisca. Ale taky se budu snažit psát praktické rady, které třeba někomu pomůžou, když bude cestovat s vízem J1 do USA.



Wednesday, November 23, 2011

Galerie z Bronxu

Bronx je čtvrť v New York City, která nemá dobrou pověst. V Bronxu se děly hodně podivné věci v 60. letech a od té doby je považován za nebezpečný :)
V posledních letech to už ale neni co to bývalo... takže docela nuda. Žádné mrtvoly, přestřelky ani drogové dealery jsem neviděl. Teď je Bronx známý spíš tím, že tam je stadion baseballového teamu NY Yankees a taky hodně velké zoo. Jestli by někdo chtěl projít zoo celé, tak je to na celý den, možná i víc. Navíc je hned vedle zoo velká botanická zahrada, tam už jsem se ale nedostal.

V této galerii je mix fotek ze zoo, okolí NY Yankees Stadium a oficiální obchod Yankees.

Procházet se v Bronx zoo je docela pecka. Od gorilí rodinky, tygrů a dalších zvířat, které budí respekt, vás dělí asi 3cm tlusté sklo, někdy jenom plot a někdy ani to ne. Nebezpečné to ale neni. To by jinak v USA nikdo nepovolil.


http://www.dropbox.com/gallery/44565614/2/New%20York/6?h=992237

No comments:

Post a Comment