Veličan ve městě aneb... o cestách necestách, delších i kratších, do měst větších i menších. O tom všem se bude psát na tomto blogu.

Články budou hlavně o zážitcích a popisu jednotlivých čtvrtí San Francisca. Ale taky se budu snažit psát praktické rady, které třeba někomu pomůžou, když bude cestovat s vízem J1 do USA.



Sunday, November 13, 2011

New York - Galerie 4

http://www.dropbox.com/gallery/44565614/2/New%20York/4?h=1076d8

Na první fotce je vidět Hotel Plaza "nejelegantnější hotel v celým New Yorku", teda aspoň podle Kevina. Dále několik fotek z Central Parku, kde se ten den běžel New York Marathon.

Velká černá studna do země je Grand Zero. Pomník lidí, kteří zahynuli při pádu World Trade Centra.

Fotky s úžasným výhledem jsou focené ze střechy Rockefellerova centra.  Celá ta sranda vyjde asi na $20 dolarů a výtahem Vás vyvezou až na střechu (http://www.topoftherocknyc.com/).

Na posledních čtyřech fotkách je vidět korejská večeře. Všechno bylo výborné, trochu pálivé. Korejské restaurace se nacházejí na 32nd Street přímo uprostřed Manhattanu. Je jich tam hafo.

Poslední 2 fotky jsou z Times Square. Kromě miliard různých reklam je tam taky jedna, která snímá co se děje na ulici. Takže tam třeba můžete ukázat holou prdel a všechny vyfotit (amíci tomu říkají měsíček - "moon" :)

No comments:

Post a Comment