Veličan ve městě aneb... o cestách necestách, delších i kratších, do měst větších i menších. O tom všem se bude psát na tomto blogu.

Články budou hlavně o zážitcích a popisu jednotlivých čtvrtí San Francisca. Ale taky se budu snažit psát praktické rady, které třeba někomu pomůžou, když bude cestovat s vízem J1 do USA.



Saturday, December 21, 2013

Lístky na NBA, NHL, NFL, MLB

V okolí San Francisca nebo v samotném SF se dá najít dohromady 6 klubů z NBA, NHL, NFL (americký fotbal), MLB (baseball). Oficiálně lístky na všechny tyto akce prodává Ticketportal. Ceny se liší město od města, zápas od zápasu podle soupeře.  Sehnat lístky není zas tak složitá věc. Dá se na ně doklikat vždy přes oficiální stránky daného klubu, zaplatit kartou a vytisknout doma.

V tomto článku zkusím vyhledat ceny na následující zápas a udělat takový přehled, na kolik to tak zhruba vyjde.



NBA

Golden State Warriors

Příští zápas přijede Los Angeles Lakers. Spolu s Miami Heats je to asi nejpopulárnější soupeř. Díky tomu nejlevnější lístek vyjde na $85 (1700 kč). Nejlevnější znamená, že sedíte v hale úplně až v horním patře. Nejdražší lístek do první řady na tento zápas vyjde na krásných $1000.

Na průměrného soupeře je cena asi čtyřikrát nižší. Nejlevnější lístek co se dá na NBA sehnat tak vyjde na $20.

 

 

 

NHL

San Jose Sharks

Lístky na zápas proti Dallas Stars do nejlevnějšího sektoru vyjdou na $67. Ty lidi, které vidíme v telce přímo za střídačkou zaplatili za lístek zhrbua $115 (2300 kč).

Tady je odkaz přímo na plánek stadionu, kde se dají ceny porovnat:
Plán zimáku San Jose Sharks
Nevím ale, jak dlouho bude odkaz platný.

 

 

 

 

 

 

NFL

San Francisco 49ers

Add caption
Asi největší problémek je dostat se na americký fotbal. Možná je to i proto, že se hraje poslední zápas sezóny (pak začíná playoff a v únoru finále - Super Bowl). Na tento poslední zápas sezony momentálně nejlevnější lístek vyjde na $300 (6000 kč) a výš. Průměrná návštěva za tuto sezonu je kolem 69 000 lidí na zápas, takže jim to asi docela sype.

 

 

 

 

Oakland Raiders

Mnoho lidí tak jako alternativu k předraženým 49ers volí Oakland Riders. Tento tým má stadion v Oaklandu, ale metrem se tam dá dostat asi za půl hodinky z centra San Francisca.
Nejlevnější lístek na poslední zápas sezony vyjde na $70.

 

 

 

 

MLB

Basebalová sezona v USA začíná v březnu a končí na konci října. Nejlevnější lístky na jednotlivé zápasy se dají sehnat kolem $20. To vím ale akorát z vyprávění :) protože v době psaní tohoto článku jsem se na žádné lístky nedoklikal.

Týmy, na které se dá v San Franciscu a Oaklandu zajít jsou:

Oakland Athletes

 

 

 

 

San Francisco Giants

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No comments:

Post a Comment